LN in 2018
Nieuws 04-01-2018

Het jaar om lid te worden van Lichtontwerp Nederland

Siegrid Siderius
Voorzitter Lichtontwerp Nederland

LN in 2018

2018 – het jaar om lid te worden van Lichtontwerp Nederland

Het eerste event van Lichtontwerp Nederland bij Arcam is alweer bijna een jaar geleden. En wat een mooi jaar is het geworden. Wij willen iedereen hierbij heel hartelijk bedanken die ons het afgelopen jaar heeft gesteund met financiële middelen, pittige discussies en handjes om te helpen.

Door als lichtontwerpers naar buiten te treden en contact te zoeken met stakeholders, de vele discussies over wie wij zijn en wat wij willen bereiken, hebben wij in het afgelopen jaar grote stappen gemaakt:

Onze visie is helder en als je die onderschrijft hopen wij dat je je bij ons aansluit als algemeen lid: http://www.lichtontwerpnederland.nl/register

Wij hebben het afgelopen jaar al meerdere aanvragen gehad voor lichtontwerpers vanuit de markt waar wij nog geen invulling aan konden geven doordat wij nog niet operationeel waren.
De markt heeft de vraag, nu nog het aanbod. Dus lichtontwerpers meld je nu aan als lichtontwerper lid en wordt gevonden voor lichtontwerp opdrachten.


Voor het delen en uitwisselen van kennis verwachten wij veel van het forum dat toegankelijk is voor al onze leden.

In 2018 zijn onze prioriteiten leden en sponsors werven, zodat wij de achterban en de middelen hebben om bewustwording over, en zichtbaarheid van lichtontwerp in Nederland verder te vergroten. Als je als sponsor wilt ondersteunen neem dan contact op met ons op via: info@lichtontwerpnederland.nl

Het eerst volgende event waar je ons kunt ontmoeten is Smart Lighting + Design in de Brabanthallen op 7 en 8 februari 2018. Wij hopen je daar te zien.

Met vriendelijke groet,

Namens Lichtontwerp Nederland
Siegrid Siderius